opc_loader

Wensenlijst

   Betalen

Bij Jewelryz.nl kun je op met onderstaande betaalmogelijkheden 100% veilig jouw bestelling afrekenen.* Kies je voor bankoverschrijving dan dien je jouw bestelling vooraf te betalen d.m.v. bankoverschrijving. Daarvoor kun je gebruik maken van onze onderstaande gegevens.

IBAN: NL36 INGB 0007 1144 19
t.n.v.: Jewelryz
Vergeet niet om jouw bestelnummer te vermelden in de omschrijving.

Let op! Jouw bestelling wordt pas verzonden als jouw betaling door ons is ontvangen.

   Bezorgkosten

Jewelryz.nl verstuurt alle bestelling met een standaard laag tarief van € 2,95 via PostNL brievenbuspost. Dit is handig want je hoeft niet thuis te blijven om jouw bestelling in ontvangst te nemen. In de meeste gevallen heb je jouw bestelling binnen 1 á 2 werkdagen snel in huis!

Het komt niet vaak voor, maar blijkt dat jouw bestelling niet door de brievenbus past? Geen probleem, dan sturen wij jouw bestelling als pakketpost. Hier hoef je niks extra voor te betalen. We brengen je hiervan uiteraard op de hoogte.

Let op: Bestellingen binnen NL die op vrijdag worden geplaatst worden de eerstvolgende werkdag verzonden (in de meeste gevallen is dit maandag).

Bestel je voor meer dan € 30,- en woon je in Nederland? Dan vervallen de verzendkosten. De verzendkosten naar andere Europese landen is standaard € 4,95 onverzekerd en niet traceerbaar. Wil je liever wel jouw bestelling kunnen traceren dan kun je kiezen voor EU track and trace (€ 12,95)

   Retourneren

Het kan zijn bij ontvangst dat een product niet is zoals je had verwacht. Dat is jammer, maar het kan gebeuren. In dat geval mag je jouw bestelling retourneren binnen 14 dagen. Mits het product ongedragen en onbeschadigd is. Onderaan in jouw bestelbevestiging vind je een link waarmee je een retouraanvraag kunt indienen.