opc_loader

Wensenlijst


Jewelryz.nl verstuurt alle bestelling standaard via PostNL brievenbuspost. Dit is handig want je hoeft niet thuis te blijven om jouw bestelling in ontvangst te nemen. In de meeste gevallen heb je jouw bestelling binnen 1 á 2 werkdagen snel in huis!
Het komt niet vaak voor, maar blijkt dat jouw bestelling niet door de brievenbus past? Geen probleem, dan sturen wij jouw bestelling als pakketpost. Hier hoef je niks extra voor te betalen. We brengen je hiervan uiteraard op de hoogte.

Let op: Bestellingen binnen NL die op vrijdag worden geplaatst worden de eerstvolgende werkdag verzonden (in de meeste gevallen is dit op maandag).

Bestel je voor meer dan 30,- en woon je in Nederland? Dan vervallen de verzendkosten.

PostNL Brievenbuspost Plus
Wil je - om wat voor reden dan ook - toch liever je bestelling volgen dan kun je bij de check out kiezen voor de optie 'PostNL Brievenbuspakket Plus'. Met deze optie wordt je pakket op dezelfde manier verstuurd als een gewoon brievenbuspakketje, maar ontvang je wél een track & trace code. Hiermee kun je jouw brievenbuspakketje volgen tot het moment van leveren. Extra kosten: €2,-


Bij Jewelryz.nl kun je op verschillende manieren 100% veilig jouw bestelling afrekenen.

iDeal
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en makkelijk jouw online aankopen afrekenen.

Bancontact/MisterCash
Woon je in België? Dan kun je makkelijk en veilig betalen via Bancontact/MisterCash.

PayPal
Je betaalt via PayPal met jouw eigen e-mailadres en wachtwoord. Is er sprake van een uitgestelde bankbetaling, dan wordt je bestelling verstuurd zodra we je betaling ontvangen hebben.

Sofort Banking
Sofort banking is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Duitsland. Maar ook in Oostenrijk, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Zwitserland, Italië, Spanje, België, Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije beschikbaar.

Bankoverschrijving
Je kunt er ook voor kiezen om jouw bestelling te betalen via vooraf overmaken/bankoverschrijving. Daarvoor kun je gebruik maken van onze onderstaande gegevens. Vergeet niet om jouw bestelnummer te vermelden in de omschrijving.
Let op! Jouw bestelling wordt pas verzonden als jouw betaling bij ons binnen is!

IBAN: NL36 INGB 0007 1144 19
t.n.v. Jewelryz

Het kan zijn bij ontvangst dat een product niet is zoals je had verwacht. Dat is jammer, maar het kan gebeuren. In dat geval mag je jouw bestelling retourneren binnen 14 dagen. Mits het product ongedragen en onbeschadigd is.